Locatie:

DUMBRAVITA Strada:. Franyo Zoltan nr.17


Telefon

0256212345 0741234564 0729105685

mobile logo

Despre noi


O locatie potrivita, servire impecabila, personal devotat si profesionist si un meniu reusit. Acestea sunt ingredientele pentru reteta unui restaurant de succes.
Restaurantul Genessa îsi începe povestea în 1998, având o bucatarie cu specific românesc, care treptat a pus la dispozitia clientilor si preparate din bucataria internationala. Clientii pot alege dintr-un sortiment de peste 170 de feluri de preparate si peste 20 de feluri de pizza.

Credem ca echipa Genessa este una speciala. Asta pentru ca mai mult de jumatate din personalul nostru lucreaza aici chiar din primul an. Este si o garantie pentru care produsul dumneavostra preferat va avea mereu gustul asteptat.
Personalul calificat, atentia catre detalii, extinderea permanenta a gamei de preparate culinare si a tipurilor de Meniul Zilei, fac din Restaurantul Genessa un loc în care cu siguranta reveniti cu drag. Genessa satisface toate pretentiile legate de bucataria româneasca si nu numai, o locatie excelenta de petrecere a timpului liber, la un pahar cu prietenii sau, eventual, la o întâlnire cu partenerii de afaceri, într-o atmosfera degajata si calda.

La Genessa puteti organiza petreceri, sala având o capacitate de 80 de locuri.
Departamentul specializat de catering si amenajari de sali festive pentru ocazii speciale vin sa completeze oferta pentru clientii nostri. Putem onora mese festive de la 100 la 500 de persoane, adaptându-ne locatiei în care se desfasoara evenimetul.

Receptii
Conferinte
Nunti
Aniversari
Botezuri
Mese de protocol
Va invitam sa ne treceti pragul!
image